Nutriční hodnoty (Pšenično- špaldové kaiserky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 380 kJ / 2 242 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 10,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 56,75 g |
| Tuky | 41,20 g |
| – nasycené | 6,80 g |
| – nenasycené | 30,12 g |
| –– mononenasycené | 18,16 g |
| –– polynenasycené | 11,96 g |
| ––– omega 3 | 2,58 g |
| Vláknina | 34,60 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 6,13 g |
| Sůl | 15,30 g |
| Sacharidy | 383,50 g |
| – cukry | 37,10 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g pšeničné chlebové mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 150 g 150 g hladké pšeničné mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 150 g 150 g špaldové celozrnné mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 150 g |
| 300 ml 300 ml vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 25 ml 25 ml oleje | Olej řepkový | 25 ml |
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 1 kávová lžička medu | Med nepasterovaný | |
| 15 g 15 g soli | Sůl mořská | 15 g |
| vejce na potření | Vejce slepičí | |