Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 801 kJ / 2 821 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 75,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
| Tuky | 247,30 g |
| – nasycené | 131,00 g |
| – nenasycené | 110,88 g |
| –– mononenasycené | 94,80 g |
| –– polynenasycené | 16,08 g |
| ––– omega 3 | 1,75 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 305 mg |
| Sodík | 5,96 g |
| Sůl | 15,20 g |
| Sacharidy | 63,60 g |
| – cukry | 17,80 g |
| ––– laktóza | 14,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
| 200 g 200 g bačovské slaniny | Špek | 200 g |
| 300 g 300 g ovčí brynzy | Brynza | 300 g |
| svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |