Nutriční hodnoty (Bramborový koláč s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 11 801 kJ / 2 821 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 81,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 75,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g |
Tuky | 247,30 g |
– nasycené | 131,00 g |
– nenasycené | 110,88 g |
–– mononenasycené | 94,80 g |
–– polynenasycené | 16,08 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 6,60 g |
Cholesterol | 305 mg |
Sodík | 5,96 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 63,60 g |
– cukry | 17,80 g |
––– laktóza | 14,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 6 velkých brambor | Brambor zimní | 300 g |
200 g 200 g bačovské slaniny | Špek | 200 g |
300 g 300 g ovčí brynzy | Brynza | 300 g |
svazek svazek jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |