Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy plněné ovčím sýrem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 41,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 50,00 g |
– nasycené | 31,00 g |
– nenasycené | 17,00 g |
–– mononenasycené | 14,40 g |
–– polynenasycené | 2,60 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 60 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 3,20 g |
– cukry | 3,20 g |
––– laktóza | 3,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
200 g 200 g čerstvého ovčího sýra | Sýr hrudkový ovčí | 200 g |
12 12 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
hrst hrst čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový |