Nutriční hodnoty (Vepřové kapsy plněné ovčím sýrem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 623 kJ / 627 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 50,00 g |
| – nasycené | 31,00 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 14,40 g |
| –– polynenasycené | 2,60 g |
| ––– omega 3 | 0,80 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 60 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,20 g |
| – cukry | 3,20 g |
| ––– laktóza | 3,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 200 g 200 g čerstvého ovčího sýra | Sýr hrudkový ovčí | 200 g |
| 12 12 černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| hrst hrst čerstvého oregana | Oregano čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový |