Cibule s marmeládou

Milan Cexa Kuchař: Milan Cexa

Doba přípravy: 15 minut dle uvazeni Přílohy 0 názorů

Suroviny

1 cibule
1 PL marmelády (brusinková, borůvková)
1 citron - několik kapek šťávy
olivový olej na dno pánve
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibule nakrájíme na jemno, podlijeme lžící vody a lehce povaříme v pánvi.
    Když se voda vyvaří, podlejime olejem a osmahneme do zlatova.

  2. Nakloníme pánev, aby olej stekl a čistou cibuli dáme do misky nebo talířku. Přidáme marmeládu podle chuti a pár kapek citronové šťávy na chuť.
    Lehce promícháme.

Poznámka

Připravoval jsem kančí karbanátky, tak jsem použil brusinkovou. Místo lžičky použijte štětec nebo mašlovačku.

Recept je rychlovka, nikdy jsem ji nedělal "do lednice".

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Cibule s marmeládou

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo