Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pudinková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 704 kJ /
1 602 kcal
Bílkoviny39,08 g
– z toho živočišné bílkoviny38,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,16 g
Tuky100,36 g
– nasycené51,36 g
– nenasycené38,04 g
–– mononenasycené31,20 g
–– polynenasycené6,84 g
––– omega 30,71 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 460 mg
Sůl1,04 g
Sacharidy114,65 g
– cukry77,85 g
––– laktóza5,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
6 lžic 6 lžic krupicového cukru Cukr bílý 72 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
200 ml 200 ml šlehačky Šlehačka 35% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 lžíce 2 lžíce rumu Rum 34 ml
1 1 pudink bez vaření Puding v prášku
jahody Jahody čerstvé
banán Banán čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.