Nutriční hodnoty (Pudinková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 704 kJ / 1 602 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 38,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,16 g |
| Tuky | 100,36 g |
| – nasycené | 51,36 g |
| – nenasycené | 38,04 g |
| –– mononenasycené | 31,20 g |
| –– polynenasycené | 6,84 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 460 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 114,65 g |
| – cukry | 77,85 g |
| ––– laktóza | 5,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 6 lžic 6 lžic krupicového cukru | Cukr bílý | 72 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| citrónová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 200 ml 200 ml šlehačky | Šlehačka 35% | 200 ml |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
| 1 1 pudink bez vaření | Puding v prášku | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| banán | Banán čerstvý |