Nutriční hodnoty (Kuřecí salát s pórkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 102 kJ / 1 458 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 48,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,60 g |
| Tuky | 92,65 g |
| – nasycené | 9,09 g |
| – nenasycené | 70,73 g |
| –– mononenasycené | 11,37 g |
| –– polynenasycené | 59,37 g |
| ––– omega 3 | 8,18 g |
| Vláknina | 17,00 g |
| Cholesterol | 152 mg |
| Sodík | 1,23 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 75,85 g |
| – cukry | 51,50 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g kuřecích prsou | Kuře prso | 200 g |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| lžíce lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | |
| lžíce lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 50 g 50 g rozinek (spařené) | Rozinky | 50 g |
| 100 g 100 g nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
| 250 g 250 g bílé části pórku | Pórek čerstvý | 250 g |
| 2 lžíce 2 lžíce majonézy | Majonéza | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 špetky 2 špetky soli | Sůl mořská | 2 g |
| 3 špetky 3 špetky bílého mletého pepře | Pepř bílý mletý |