Nutriční hodnoty (Rýže v leču aneb veganský džuveč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,47 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,47 g |
Tuky | 4,37 g |
– nasycené | 1,20 g |
– nenasycené | 2,23 g |
–– mononenasycené | 1,05 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 24,19 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 258,50 g |
– cukry | 57,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
3 3 čerstvé papriky (stačí obyčejné bílé) | Paprika červená čerstvá | 450 g |
4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
cukr | Cukr bílý | |
olej | Olej řepkový |