Nutriční hodnoty (Rýže v leču aneb veganský džuveč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 113 kJ / 1 222 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,47 g |
| Tuky | 4,37 g |
| – nasycené | 1,20 g |
| – nenasycené | 2,23 g |
| –– mononenasycené | 1,05 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 24,19 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 66 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 258,50 g |
| – cukry | 57,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 3 čerstvé papriky (stačí obyčejné bílé) | Paprika červená čerstvá | 450 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový |