Nutriční hodnoty (Květák na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 270 kJ / 304 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,76 g |
| Tuky | 2,58 g |
| – nasycené | 0,52 g |
| – nenasycené | 1,87 g |
| –– mononenasycené | 1,19 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,77 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 41,85 g |
| – cukry | 20,05 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší květák | Květák čerstvý | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kari | Kari | 15 g |
| 1 dl 1 dl suchého bílého vína (podle potřeby) | Víno bílé suché | 100 ml |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 snítky 2 snítky majoránu |