Nutriční hodnoty (Bramborovo-jáhlové placky s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 327 kJ / 78 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 2,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,20 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 menší brambory uvařené ve slupce (po uvaření cca 250 g) | Brambor zimní | 100 g |
| cca 3 lžíce 3 lžíce jáhlové mouky | Mouka jáhlová | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| švestková povidla | Povidla |