Nutriční hodnoty (Pečená paprika)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 736 kJ / 176 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,85 g |
| Tuky | 1,80 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 1,35 g |
| –– mononenasycené | 0,68 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 23 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 30,45 g |
| – cukry | 27,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |