Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pohankovo-fazolový kotlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 439 kJ /
1 061 kcal
Bílkoviny33,75 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,75 g
Tuky6,15 g
– nasycené1,27 g
– nenasycené4,62 g
–– mononenasycené2,13 g
–– polynenasycené2,49 g
––– omega 30,15 g
Vláknina37,68 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy200,40 g
– cukry9,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek pohanky – kroupy Pohanka loupaná 250 g
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných červených fazolí (Baked beans) Fazole červená ledvina sterilované
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička oregana Oregano sušené 5 g
1 lžička 1 lžička bazalky Bazalka čerstvá 5 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.