Nutriční hodnoty (Pohankovo-fazolový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 439 kJ / 1 061 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
| Tuky | 6,15 g |
| – nasycené | 1,27 g |
| – nenasycené | 4,62 g |
| –– mononenasycené | 2,13 g |
| –– polynenasycené | 2,49 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 37,68 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 15 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 200,40 g |
| – cukry | 9,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek pohanky – kroupy | Pohanka loupaná | 250 g |
| 1 plechovka 1 plechovka sterilovaných červených fazolí (Baked beans) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |