Nutriční hodnoty (Pohankovo-fazolový kotlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 439 kJ / 1 061 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,75 g |
Tuky | 6,15 g |
– nasycené | 1,27 g |
– nenasycené | 4,62 g |
–– mononenasycené | 2,13 g |
–– polynenasycené | 2,49 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 37,68 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 15 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 200,40 g |
– cukry | 9,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 hrnek 1 hrnek pohanky – kroupy | Pohanka loupaná | 250 g |
1 plechovka 1 plechovka sterilovaných červených fazolí (Baked beans) | Fazole červená ledvina sterilované | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |