Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z vepřové krkovičky se strouhankovými bylinkovými knedlíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie11 767 kJ /
2 812 kcal
Bílkoviny200,09 g
– z toho živočišné bílkoviny166,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,43 g
Tuky127,16 g
– nasycené54,80 g
– nenasycené53,28 g
–– mononenasycené42,01 g
–– polynenasycené11,27 g
––– omega 30,71 g
Vláknina49,05 g
Cholesterol 954 mg
Sodík 2,47 g
Sůl4,77 g
Sacharidy195,92 g
– cukry49,10 g
––– laktóza13,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové krkovičky s kostí Vepřová krkovice 400 g
200 g 200 g vepřových kostí Kost vepřová 200 g
1,75 litru 1,75 litru vody Voda 1750 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 pórky Pórek čerstvý
1/2 1/2 kedlubny Kedluben čerstvý 90 g
1 1 malý celer Celer bulva čerstvá 540 g
snítka snítka libečku Libeček čerstvý
3 3 cibule (do jedné z nich vpíchneme 3 hřebíčky) Cibule čerstvá 210 g
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
4 zrnka 4 zrnka nového koření Nové koření
5-6 5-6 zrníček bílého pepře Pepř bílý
sůl (lze i Podravka) Sůl mořská
petrželka Petržel nať čerstvá
1 hrst 1 hrst rýžových nudlí Nudle rýžové
200 g 200 g strouhanky Strouhanka pšeničná 200 g
250-300 ml 250-300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 275 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
petrželka Petržel nať čerstvá
bazalka Bazalka čerstvá
libeček Libeček čerstvý
máta Máta peprná list čerstvá
šalvěj atd. Šalvěj čerstvá
kousek kousek muškátového oříšku Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.