

Kuřecí rošťák
Suroviny 4 porce
- 2 vejce
- 100 ml piva
- 3 lžíce hladké mouky
- 2 lžíce solamylu
- 1 lžíce sojové omáčky
- 1 lžíce hořčice
- špetka pepře
- 500 g kuřecího masa
Postup přípravy receptu
Nejprve ze všech surovin připravíme marinádu. Kuřecí maso nakrájíme na kousky a necháme marinovat (nejméně 3 hodiny, může se nechat i přes noc).
Pak kousky na oleji smažíme dozlatova. Jako přílohu dáme staročeskou bramborovou kaši.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Kuřecí rošťák
-
Dáša: je napsáno, že maso je na kousky, ne na kostky
- Fotka i zvolený postup zcela odpovídá receptu,
Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy -
Ivulinko, myslím že nechápete o čem je řeč :)
-
Petra H.: protože v receptu není zmínka o smažení hromádek směsi masa a marinády, nakrájela jsem maso na menší kousky a samostatně je obalila,...takže asi tak.
-
Dáša: Protože recept je okopírovaný odsud http://www.poslirecept.cz/vsehochut/vikendove-mnam... a fotka je od Ivulinky, která ho vyzkoušela. Nechápu to doslovné kopírování receptů.... Kdyby aspoň fotka byla...
-
mňamka
-
V receptu maso na kostky a fotka maso plátky
-
Přidávám bodík,je to výborné
-
ivulinka:
-
ivulinka: - to se vůbec neomlouvej, nemáš za co, to já jsem jen konstatovala
a víš, co se říká - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí
-
maris:jejda, promiň, to jsem netušila...
-
ivulinko, jsi rychlejší
, co myslíš, že dnes chci udělat a kam jsem chtěla přidat fotku
-
Anetko, tví rošťáci byli u nás dnes nedělním obědem, nakládaná masa, obzvlášť kuřecí, máme moc rádi.
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd -
+2
-