Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuřecí rošťák

Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso doslova rozplývat na jazyku.

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava, bez doby odležení)

25. 8. 2011 15:00

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 370 kJ / 1 044 kcal
Bílkoviny139,41 g
Tuky25,55 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 793 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,67 g
Sacharidy58,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

7. 9. 2017 12:12

Dáša: je napsáno, že maso je na kousky, ne na kostky;-) - Fotka i zvolený postup zcela odpovídá receptu,

Petra H.: možná, byste si znovu měla přečíst recept i odkaz - pak pochopíte vy;-)

Petra H.

7. 9. 2017 10:08

Ivulinko, myslím že nechápete o čem je řeč :)

ivulinka ivulinka

5. 9. 2017 19:25

Petra H.: protože v receptu není zmínka o smažení hromádek směsi masa a marinády, nakrájela jsem maso na menší kousky a samostatně je obalila,...takže asi tak.

Petra H.

5. 9. 2017 14:27

Dáša: Protože recept je okopírovaný odsud http://www.poslirecept.cz/vsehochut/vikendove-mnam... a fotka je od Ivulinky, která ho vyzkoušela. Nechápu to doslovné kopírování receptů.... Kdyby aspoň fotka byla...8-(

brona54@centrum.cz

5. 9. 2017 12:17

:yes:mňamka :-K

Dáša

4. 9. 2017 11:53

V receptu maso na kostky a fotka maso plátky

Lenka23

14. 11. 2011 10:02

Přidávám bodík,je to výborné :-):yes:

Bahula Bahula

4. 9. 2011 21:36

ivulinka::yes::yes:

maris maris

4. 9. 2011 12:53

ivulinka: - to se vůbec neomlouvej, nemáš za co, to já jsem jen konstatovala;-):-)):-)) a víš, co se říká - kdo pozdě chodí, sám sobě škodí:-))

ivulinka ivulinka

4. 9. 2011 12:51

maris:jejda, promiň, to jsem netušila...

maris maris

4. 9. 2011 12:12

ivulinko, jsi rychlejší:-)), co myslíš, že dnes chci udělat a kam jsem chtěla přidat fotku;-):-D

ivulinka ivulinka

4. 9. 2011 12:12

Anetko, tví rošťáci byli u nás dnes nedělním obědem, nakládaná masa, obzvlášť kuřecí, máme moc rádi.
Jako důkaz ti posílám obrázky.
Jen mi v surovinách chyběla sůl, tak jsem do marinády dala asi jednu kávovou lžičku.
Díky za výtečný oběd:-K:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

26. 8. 2011 12:14

:-p+2:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

25. 8. 2011 21:19

:-p:yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Josef Maršálek

nově v eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rostaci z kureciho masa kureci rostaci rošťáci recept kureci roštáci recept recept na rošťáky z kuřecího roštáci recepty kuřecí recept na rošťaky rostak nakládané maso roštáci recept rošťáci rošťáci rošťák recept roštáci kuřecí kuřecì řízky rošťáci roštáky kuřecí rošťáci recept recepty rošťáci rošťáci s kuřecího masa top recepty kuřecí maso kuřecí plátek rošták

Suroviny: vejce, pivo světlé, mouka hladká, solamyl, omáčka sojová, hořčice, pepř, maso kuřecí

TopRecepty.cz

Kuřecí rošťák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/l8q5