Nutriční hodnoty (Hovězí řízky dušené na zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 918 kJ / 1 653 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 230,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 225,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,26 g |
Tuky | 66,74 g |
– nasycené | 23,59 g |
– nenasycené | 40,35 g |
–– mononenasycené | 29,50 g |
–– polynenasycené | 10,86 g |
––– omega 3 | 0,92 g |
Vláknina | 9,00 g |
Cholesterol | 506 mg |
Sodík | 605 mg |
Sůl | 1,31 g |
Sacharidy | 31,00 g |
– cukry | 13,20 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg hovězího masa z kýty | Hovězí kýta | 1000 g |
20 g 20 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
70 g 70 g tuku | Margarín | 70 g |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
kedluben | Kedluben čerstvý | |
1 dcl 1 dcl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
nové koření | Nové koření | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
kopr | Kopr nať čerstvý |