Nutriční hodnoty (Zapečené zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 555 kJ / 611 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,00 g |
| Tuky | 24,68 g |
| – nasycené | 6,06 g |
| – nenasycené | 11,70 g |
| –– mononenasycené | 8,60 g |
| –– polynenasycené | 3,10 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 26,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 458 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 42,10 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 1000 g |
| 3 3 celá vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 3 polévkové lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| salám - nemusí být | Polosuchý salám |