Nutriční hodnoty (Zapečené pórkové filé pod krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 420 kJ / 578 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 77,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
| Tuky | 24,06 g |
| – nasycené | 14,63 g |
| – nenasycené | 7,83 g |
| –– mononenasycené | 6,40 g |
| –– polynenasycené | 1,43 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 1,96 g |
| Cholesterol | 312 mg |
| Sodík | 347 mg |
| Sůl | 0,84 g |
| Sacharidy | 11,80 g |
| – cukry | 7,88 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g filé | Treska filet | 400 g |
| 1 1 střední pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| plátek plátek másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| snítka snítka kopru | Kopr nať čerstvý | |
| 4 4 krajíčky toastového chleba | Toast pšeničný tmavý | |