Nutriční hodnoty (Mokrý koláč s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 810 kJ / 2 823 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 106,56 g |
| – nasycené | 64,32 g |
| – nenasycené | 36,88 g |
| –– mononenasycené | 32,85 g |
| –– polynenasycené | 4,03 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 566 mg |
| Sodík | 326 mg |
| Sůl | 0,93 g |
| Sacharidy | 393,50 g |
| – cukry | 212,10 g |
| ––– laktóza | 19,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 5 g |
| 250 g 250 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce cukru | Cukr bílý | 87.5 g |
| čerstvé ovoce dle potřeby (jahody, maliny, borůvky, rybíz, meruňky) | Jahody čerstvé |