Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolkové kernotto (špaldové kroupy))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 392 kJ /
572 kcal
Bílkoviny25,05 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,05 g
Tuky3,45 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené2,70 g
–– mononenasycené0,98 g
–– polynenasycené1,73 g
––– omega 30,17 g
Vláknina16,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy101,85 g
– cukry4,65 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
150 g 150 g špaldových krup (obchodní název Kernotto) Kroupy pšeničné 150 g
150 g 150 g mražených fazolek (lze i čerstvé, sterilované) Fazolky mražené 150 g
česnekové koření s bylinkami dle chuti Provensálské koření
mletý růžový pepř Pepř růžový
sůl dle chuti Sůl mořská
chilli omáčka (dle chuti) Chilli omáčka
čerstvé bylinky (jen pár lístků lístků od každé, nebo špetička sušeného) Petržel nať čerstvá
zeleninový vývar (stačí i voda) Vývar zeleninový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.