Nutriční hodnoty (Fazolkové kernotto (špaldové kroupy))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,05 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,05 g |
| Tuky | 3,45 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 0,98 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 16,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 101,85 g |
| – cukry | 4,65 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g špaldových krup (obchodní název Kernotto) | Kroupy pšeničné | 150 g |
| 150 g 150 g mražených fazolek (lze i čerstvé, sterilované) | Fazolky mražené | 150 g |
| česnekové koření s bylinkami dle chuti | Provensálské koření | |
| mletý růžový pepř | Pepř růžový | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| chilli omáčka (dle chuti) | Chilli omáčka | |
| čerstvé bylinky (jen pár lístků lístků od každé, nebo špetička sušeného) | Petržel nať čerstvá | |
| zeleninový vývar (stačí i voda) | Vývar zeleninový |