Nutriční hodnoty (Fazolkové kernotto (špaldové kroupy))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 392 kJ / 572 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,05 g |
Tuky | 3,45 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 2,70 g |
–– mononenasycené | 0,98 g |
–– polynenasycené | 1,73 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 16,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 11 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 101,85 g |
– cukry | 4,65 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g špaldových krup (obchodní název Kernotto) | Kroupy pšeničné | 150 g |
150 g 150 g mražených fazolek (lze i čerstvé, sterilované) | Fazolky mražené | 150 g |
česnekové koření s bylinkami dle chuti | Provensálské koření | |
mletý růžový pepř | Pepř růžový | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
chilli omáčka (dle chuti) | Chilli omáčka | |
čerstvé bylinky (jen pár lístků lístků od každé, nebo špetička sušeného) | Petržel nať čerstvá | |
zeleninový vývar (stačí i voda) | Vývar zeleninový |