Nutriční hodnoty (Plněná paprika na hříbkách a rajčatech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 626 kJ / 1 823 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 150,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 124,47 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,12 g | 
| Tuky | 73,96 g | 
| – nasycené | 30,24 g | 
| – nenasycené | 35,74 g | 
| –– mononenasycené | 28,30 g | 
| –– polynenasycené | 7,44 g | 
| ––– omega 3 | 0,33 g | 
| Vláknina | 46,06 g | 
| Cholesterol | 453 mg | 
| Sodík | 524 mg | 
| Sůl | 0,90 g | 
| Sacharidy | 117,63 g | 
| – cukry | 85,28 g | 
| ––– laktóza | 3,80 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 600 g 600 g mleté vepřové plece | Vepřová plec | 600 g | 
| 6 6 čerstvých paprik (nebo víc, záleží na velikosti) | Paprika červená čerstvá | 900 g | 
| 100 ml 100 ml 12% smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžičky 2 lžičky balkánské Čubrice | Čubrica | 10 g | 
| 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g | 
| 1 1 větší cibuli | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 300 g 300 g mražených hub | Hřib mražený | 300 g | 
| 5 5 masitých rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g | 
| 200-300 ml 200-300 ml vývaru nebo vodu a masox (gelový bujon...) | Vývar hovězí | 250 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g | 
| pepř | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce jíška tmavá Knorr | Jíška tmavá instantní |