Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Soba nudle s rybou a jarní cibulkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 496 kJ /
358 kcal
Bílkoviny21,84 g
– z toho živočišné bílkoviny10,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,04 g
Tuky11,27 g
– nasycené1,28 g
– nenasycené8,75 g
–– mononenasycené5,00 g
–– polynenasycené3,76 g
––– omega 30,57 g
Vláknina6,93 g
Cholesterol 39 mg
Sodík 492 mg
Sůl1,10 g
Sacharidy39,49 g
– cukry1,67 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
60 g 60 g tresky (podušené nebo opečené bělomasé ryby rozebrané na menší kousky) Treska filet 60 g
5 g 5 g jidášova ucha Jidášovo ucho čerstvé 5 g
2 g 2 g zázvoru nastrouhaného Zázvor sušený 2 g
5 ml 5 ml šťávy z limetky (1 čajová lžička) Limetka čerstvá
5 ml 5 ml sójové omáčky Kikkoman Sójová omáčka Tamari 5 ml
3 ml 3 ml rybí omáčky Rybí omáčka 3 ml
1/2 lžíce 1/2 lžíce oleje (pokud možno sezamový) Olej řepkový 5.5 ml
25 g 25 g jarní cibulky (1 velká, nakrájená šikmo na plátky) Cibulka jarní čerstvá 25 g
60 g 60 g soba nudlí Nudle pohankové 60 g
1 lžička 1 lžička sezamových semínek Sezam loupaný 5 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.