Nutriční hodnoty (Salát little gem s hovězím masem a glazovanými žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 521 kJ / 124 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,08 g |
| Tuky | 10,45 g |
| – nasycené | 1,43 g |
| – nenasycené | 9,02 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1,22 g |
| – cukry | 0,16 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hovězí maso zadní – vařený váleček ze zadního | Hovězí kýta | |
| salát little gem | Salát listový čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| oříšek oříšek másla | Máslo kravské | |
| 1 1 malá šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 5 5 hlaviček drobných žampionů – použila jsem krémové (ty s hnědou hlavičkou) | Žampion čerstvý | |
| 4 cl 4 cl červeného vína | Víno červené suché | 40 ml |
| 1/2 1/2 lžičky kuliček nakládaného zeleného pepře | Pepř zelený sterilovaný | |
| sůl | Sůl mořská | |
| tymián | Tymián sušený |