Rybí filé pod bylinkami

Jikotka Kuchařka: Jikotka

2-3 porce Ryby 12 názorů

Suroviny

500 g rybí filé (mořské ryby)
1 cibule
směs bylinek
koření na ryby
citrón
sůl
pepř
olivový olej
4 vejce
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filé necháme rozmrazit, vymačkáme vodu, osolíme, opepříme, pokapeme citronem.

  2. Do zapékací misky dáme olivový olej, poklademe cibulí nakrájenou na měsíčky, vložíme filé a zalijeme vajíčky, ve kterých jsme rozmíchali bylinky.

  3. Pečeme v troubě asi 25 minut.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 13 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Rybí filé pod bylinkami

Tématické fráze: rybí filé na bylinkách rybí filé recepty rybí filé rybí filé recept rybí recepty recepty z rybího filé recept na file recepty z filé file recepty filé s bylinkami recept na rybí file rybí filé na tymiánu recepty rybí filé file recept recepty na rybí file filé na bylinkách bylinky na file rybí file s vajíčkem a fazolkami zapečené rybí filé s s bylinkami rybi file na bylinkach recept

Zapomněl/a jsem heslo