Nutriční hodnoty (Krkovička na rajčatech s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 682 kJ / 163 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,70 g |
| Tuky | 1,07 g |
| – nasycené | 0,16 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,17 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 8,21 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 409 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 29,55 g |
| – cukry | 24,08 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 plátky 2 plátky krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | |
| 8 8 vyzrálých středně velkých rajčat | Rajče červené čerstvé | 480 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kapary | Kapary | 15 g |
| lístky lístky čerstvého oregana - množství podle chuti | Oregano čerstvé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olivový olej | Olej olivový |