Nutriční hodnoty (Kuřecí závitky s máslovou šťávou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 6 443 kJ / 1 540 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 208,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,90 g |
Tuky | 65,84 g |
– nasycené | 28,14 g |
– nenasycené | 35,56 g |
–– mononenasycené | 25,40 g |
–– polynenasycené | 10,16 g |
––– omega 3 | 3,03 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 4,01 g |
Sůl | 9,70 g |
Sacharidy | 26,35 g |
– cukry | 19,35 g |
––– laktóza | 1,45 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích prsou bez kosti a kůže | Kuře prso | 500 g |
200 g 200 g na jemno nakrájeného salámu Herkules nebo Poličan | Suchý salám | 200 g |
100 g 100 g taveného sýra s modrou plísní | Niva 50% t. v s. | 100 g |
2 2 vrchovaté lžíce mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
2 2 silnější špalíčky másla | Máslo kravské | 2 g |
2 2 silnější špalíčky barevné masité papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
vývar nebo vodu na podlití | Vývar hovězí | |
zbytek salámu | Polosuchý salám | |
čerstvé papriky nakrájené nadrobno | Paprika červená čerstvá | |
plátek plátek másla o síle 1cm | Máslo kravské |