Nutriční hodnoty (Kuřecí lečo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 913 kJ / 1 174 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 187,91 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,46 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,45 g | 
| Tuky | 23,71 g | 
| – nasycené | 5,92 g | 
| – nenasycené | 11,91 g | 
| –– mononenasycené | 8,63 g | 
| –– polynenasycené | 3,28 g | 
| ––– omega 3 | 1,39 g | 
| Vláknina | 17,56 g | 
| Cholesterol | 903 mg | 
| Sodík | 626 mg | 
| Sůl | 1,40 g | 
| Sacharidy | 46,70 g | 
| – cukry | 32,68 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g | 
| 5 5 rajčat | Rajče červené čerstvé | 300 g | 
| 1 1 velká paprika nebo 3 malé | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| 2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g | 
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| italské bylinky | Provensálské koření |