Nutriční hodnoty (Gnocchi s tymiánovým máslem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 317 kJ / 2 705 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 55,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,62 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 27,15 g |
| Tuky | 181,34 g |
| – nasycené | 109,17 g |
| – nenasycené | 59,44 g |
| –– mononenasycené | 53,60 g |
| –– polynenasycené | 5,84 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 22,15 g |
| Cholesterol | 730 mg |
| Sodík | 4,11 g |
| Sůl | 10,09 g |
| Sacharidy | 201,34 g |
| – cukry | 15,24 g |
| ––– laktóza | 3,24 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g brambor (typ C) | Brambor zimní | 700 g |
| 1 1 vejce lehce rozšlehané | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého černého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 100 g 100 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 100 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku nastrouhaného parmazánu na posypání (není nutné) | Parmezán | 62.5 g |
| 170 g 170 g másla | Máslo kravské | 170 g |
| 1 lžíce 1 lžíce čerstvého tymiánu nebo 1 lžička sušeného | Tymián čerstvý | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |