Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový dort s korpusem z kukuřičných lupínků Kellogg´s Corn Flakes)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 134 kJ /
4 095 kcal
Bílkoviny56,10 g
– z toho živočišné bílkoviny35,77 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,33 g
Tuky263,37 g
– nasycené170,27 g
– nenasycené85,37 g
–– mononenasycené70,80 g
–– polynenasycené14,57 g
––– omega 31,60 g
Vláknina22,67 g
Cholesterol 705 mg
Sodík 380 mg
Sůl0,73 g
Sacharidy363,77 g
– cukry213,50 g
––– laktóza34,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
2 lžíce 2 lžíce kokosového tuku Olej kokosový 30 ml
200 g 200 g kukuřičných lupínků Kellogg´s Corn Flakes Lupínky kukuřičné 200 g
1 kg 1 kg jahod Jahody čerstvé 1000 g
500 g 500 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 500 ml
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
400 g 400 g šlehačky Šlehačka 35% 400 ml
3 3 vanilkové cukry Cukr vanilkový
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
13 plátků 13 plátků želatiny Želatina vepřová
na posypání trochu trochu kokosu Kokos strouhaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.