Nutriční hodnoty (Jahodový dort s korpusem z kukuřičných lupínků Kellogg´s Corn Flakes)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 134 kJ / 4 095 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,77 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,33 g |
| Tuky | 263,37 g |
| – nasycené | 170,27 g |
| – nenasycené | 85,37 g |
| –– mononenasycené | 70,80 g |
| –– polynenasycené | 14,57 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 22,67 g |
| Cholesterol | 705 mg |
| Sodík | 380 mg |
| Sůl | 0,73 g |
| Sacharidy | 363,77 g |
| – cukry | 213,50 g |
| ––– laktóza | 34,13 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce kokosového tuku | Olej kokosový | 30 ml |
| 200 g 200 g kukuřičných lupínků Kellogg´s Corn Flakes | Lupínky kukuřičné | 200 g |
| 1 kg 1 kg jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
| 500 g 500 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 500 ml |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 400 g 400 g šlehačky | Šlehačka 35% | 400 ml |
| 3 3 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 13 plátků 13 plátků želatiny | Želatina vepřová | |
| na posypání trochu trochu kokosu | Kokos strouhaný |