Nutriční hodnoty (Čerstvý jablkový kompot)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 217 kJ / 530 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,24 g |
| Tuky | 4,27 g |
| – nasycené | 1,37 g |
| – nenasycené | 2,01 g |
| –– mononenasycené | 0,37 g |
| –– polynenasycené | 1,64 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 27,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 45 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 104,80 g |
| – cukry | 93,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| 5 5 hřebíčků | Hřebíček | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| cukr | Cukr bílý |