Nutriční hodnoty (Salát ze šruchy, fazolek, rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 121 kJ / 746 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,98 g |
| Tuky | 47,89 g |
| – nasycené | 10,52 g |
| – nenasycené | 33,58 g |
| –– mononenasycené | 11,65 g |
| –– polynenasycené | 21,93 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 35,12 g |
| Cholesterol | 86 mg |
| Sodík | 448 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 42,08 g |
| – cukry | 38,65 g |
| ––– laktóza | 2,85 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g fazolky (- lusky) | Fazolky čerstvé | 600 g |
| 4 ks 4 ks rajčata | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 2 hrsti 2 hrsti šruchy Zelný | Šrucha zelná čerstvá | |
| 3 PL 3 PL majonézy | Majonéza | 45 g |
| 3 PL 3 PL Kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 75 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |