Nutriční hodnoty (Mexická salsa II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 325 kJ / 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
| Tuky | 2,06 g |
| – nasycené | 0,33 g |
| – nenasycené | 1,20 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 0,77 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 13,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,05 g |
| Sůl | 2,50 g |
| Sacharidy | 60,40 g |
| – cukry | 47,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g loupaných rajčat v konzervě | Dužina červeného rajčete čerstvá | 800 g |
| 1/4 hrnku 1/4 hrnku cibule (cca 1/2 cibule) | Cibule čerstvá | 62.5 g |
| 1 stroužek 1 stroužek utřeného česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 1 1 celá Jalapeño paprička (čerstvá) nebo 3 PL nakládaných | Jalapeňo paprička sterilovaná | |
| 1/4 ČL 1/4 ČL cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1/4 ČL 1/4 ČL soli | Sůl mořská | 2.5 g |
| 1/4 ČL 1/4 ČL římského kmínu | Římský kmín mletý | 2.5 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku čerstvého koriandru | Koriandr listy čerstvé | |
| 1 ČL 1 ČL limetkové šťávy | Šťáva z limetky | 10 ml |