Nutriční hodnoty (Hovězí srdce na slanině a žampiónech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 121 kJ / 985 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 20,45 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,45 g | 
| Tuky | 2,12 g | 
| – nasycené | 0,88 g | 
| – nenasycené | 0,68 g | 
| –– mononenasycené | 0,29 g | 
| –– polynenasycené | 0,39 g | 
| ––– omega 3 | 0,03 g | 
| Vláknina | 13,83 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 68 mg | 
| Sůl | 0,18 g | 
| Sacharidy | 216,65 g | 
| – cukry | 16,69 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| hovězí srdce | Srdce hovězí | |
| žampióny | Žampion čerstvý | |
| uzená slanina nejlépe domácí | Špek | |
| uzená žebra | Vepřová žebra | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| kmín | Kmín | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| škrobová moučka | Bramborový škrob | |
| Příloha: 1 1 | ||
| 1 hrnek 1 hrnek rýže | Rýže bílá | 250 g | 
| trochu trochu sádla | Sádlo vepřové | |
| trochu trochu másla | Máslo kravské | |
| 3-4 3-4 hřebíčky | Hřebíček | |
| 1 1 střední mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g | 
| 3 listy 3 listy kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| 2 hrnky 2 hrnky horké vody | Voda | 500 ml | 
 
	