Nutriční hodnoty (Brambory s tuňákem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 312 kJ / 1 270 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,11 g |
Tuky | 32,35 g |
– nasycené | 7,94 g |
– nenasycené | 14,35 g |
–– mononenasycené | 11,48 g |
–– polynenasycené | 2,87 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 26,36 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 174,74 g |
– cukry | 17,74 g |
––– laktóza | 2,94 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
2 plechovky 2 plechovky tuňáka v oleji | Tuňák v oleji | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce mléka nebo smetany | Mléko kravské polotučné 1,5% | 60 ml |
1 1 cibule (použila jsem lahůdkové cibulky) | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička sladké papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek | |
petrželka na ozdobení | Petržel nať čerstvá |