Nutriční hodnoty (Broskvová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 28 750 kJ / 6 871 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 142,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 115,15 g |
| Tuky | 316,18 g |
| – nasycené | 99,11 g |
| – nenasycené | 181,55 g |
| –– mononenasycené | 60,80 g |
| –– polynenasycené | 120,75 g |
| ––– omega 3 | 19,28 g |
| Vláknina | 38,75 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 384 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 844,85 g |
| – cukry | 270,20 g |
| ––– laktóza | 1,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 hrnek 1 hrnek nahrubo sekaných ořechů (vlašské, mandle aj.) | Vlašské ořechy | 250 g |
| 1,5 1,5 hrnku broskví (na kostky nakrájených) | Dužina broskve čerstvá | |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| tuk na vymazání | Margarín |