Nutriční hodnoty (Broskvová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 28 750 kJ / 6 871 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 142,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,09 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 115,15 g |
Tuky | 316,18 g |
– nasycené | 99,11 g |
– nenasycené | 181,55 g |
–– mononenasycené | 60,80 g |
–– polynenasycené | 120,75 g |
––– omega 3 | 19,28 g |
Vláknina | 38,75 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 384 mg |
Sůl | 1,11 g |
Sacharidy | 844,85 g |
– cukry | 270,20 g |
––– laktóza | 1,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
150 g 150 g másla | Máslo kravské | 150 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal | Cukr bílý | 250 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
1 hrnek 1 hrnek nahrubo sekaných ořechů (vlašské, mandle aj.) | Vlašské ořechy | 250 g |
1,5 1,5 hrnku broskví (na kostky nakrájených) | Dužina broskve čerstvá | |
mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
tuk na vymazání | Margarín |