Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborový salát s avokádem a pečenou petrželí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie490 kJ /
117 kcal
Bílkoviny3,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,00 g
Tuky0,15 g
– nasycené0,00 g
– nenasycené0,00 g
–– mononenasycené0,00 g
–– polynenasycené0,00 g
––– omega 30,02 g
Vláknina3,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy24,30 g
– cukry1,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 menší brambory (150-170g) Brambor zimní 150 g
1/4 1/4 avokáda Avokádo čerstvé
1 1 menší kořen petržele (40g) Petržel kořenová čerstvá
Olivový olej Olej olivový
Oregano Oregano sušené
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Citron Citrón čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.