Nutriční hodnoty (Bramborový salát s avokádem a pečenou petrželí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 490 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,00 g |
Tuky | 0,15 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 3,30 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 24,30 g |
– cukry | 1,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 menší brambory (150-170g) | Brambor zimní | 150 g |
1/4 1/4 avokáda | Avokádo čerstvé | |
1 1 menší kořen petržele (40g) | Petržel kořenová čerstvá | |
Olivový olej | Olej olivový | |
Oregano | Oregano sušené | |
Sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Citron | Citrón čerstvý |