Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 648 kJ /
394 kcal
Bílkoviny19,44 g
– z toho živočišné bílkoviny7,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny11,94 g
Tuky13,36 g
– nasycené7,17 g
– nenasycené5,58 g
–– mononenasycené3,83 g
–– polynenasycené1,75 g
––– omega 30,12 g
Vláknina22,97 g
Cholesterol 45 mg
Sodík 1,02 g
Sůl2,51 g
Sacharidy38,43 g
– cukry19,42 g
––– laktóza0,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g dýně Hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 300 g
1 1 červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
Mletá paprika Paprika červená sušená
1-2 1-2 poloviny sušených rajčat Dužina červeného rajčete sušená
30 g 30 g cizrny nebo 60 g konzervované Cizrna 30 g
Olivový olej Olej olivový
1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku Česnek čerstvý 3.5 g
50 g 50 g sýru Feta Sýr feta 50 g
Zelená část jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
Sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.