Nutriční hodnoty (Cizrnový salátek s fetou a pečenou paprikou na pečené dýni)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 648 kJ / 394 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,94 g |
| Tuky | 13,36 g |
| – nasycené | 7,17 g |
| – nenasycené | 5,58 g |
| –– mononenasycené | 3,83 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 22,97 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 38,43 g |
| – cukry | 19,42 g |
| ––– laktóza | 0,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g dýně Hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 300 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
| Mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| 1-2 1-2 poloviny sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | |
| 30 g 30 g cizrny nebo 60 g konzervované | Cizrna | 30 g |
| Olivový olej | Olej olivový | |
| 1/2 stroužku 1/2 stroužku česneku | Česnek čerstvý | 3.5 g |
| 50 g 50 g sýru Feta | Sýr feta | 50 g |
| Zelená část jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| Sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |