Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvový koláč se skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 983 kJ /
2 386 kcal
Bílkoviny31,35 g
– z toho živočišné bílkoviny1,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,35 g
Tuky131,56 g
– nasycené76,92 g
– nenasycené44,09 g
–– mononenasycené38,36 g
–– polynenasycené5,73 g
––– omega 30,63 g
Vláknina16,00 g
Cholesterol 365 mg
Sodík 1,05 g
Sůl2,50 g
Sacharidy261,14 g
– cukry98,74 g
––– laktóza1,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
160 g 160 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 160 g
113 g 113 g másla Máslo kravské 113 g
1 lžíce 1 lžíce krupicového cukru Cukr bílý 12 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky soli Sůl mořská 2 g
3 lžíce 3 lžíce ledové vody Voda 54 ml
0,8-1 kg 0,8-1 kg loupaných broskví (nebo nektarinek) Dužina broskve čerstvá 899.9999761581421 g
4 lžíce 4 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 40 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 lžička 1 lžička vanilkového extraktu Aroma vanilkové 7 ml
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1 1 rozšlehaný žloutek Vaječný žloutek 23 g
2 lžíce 2 lžíce vody Voda 36 ml
2 lžíce 2 lžíce krystalového cukru Cukr bílý 30 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.