Sezónní zákusek
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 542 kJ / 3 476 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,60 g |
Tuky | 80,89 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 2,43 g |
Sacharidy | 564,56 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 8. 2010 17:08
Zákusek jsem vyzkoušela, ale během pečení jsem měla trable s množstvím surovin.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
Na zákusek jsem použila klasický, hluboký plech (někdy byl součástí plynových sporáků - je o kapánek menší než plechy pro elektrické trouby).
Krém byl příšerně hustý a bylo ho málo. Nedal se vůbec roztírat.
A sněhu ze 4 bílků je taky málo. Vůbec mi nestačil na pokrytí plechu. Proto jsem sníh musela přidělávat. Na sníh je zapotřebí tak 7 - 8 bílků. (naštěstí jsem měla zvyšné bílky v lednici)
Jinak moučník je vynikající, zejména na druhý den, ale množství surovin na krém a sníh neodpovídá na klasický plech.
Velká konzerva broskví na moučník stačí. Broskve jsem rozkrájela na čtvrtky – měsíčky a pokryla jsem s nima celý plech.
12. 8. 2010 21:46
Klarak, jsem ráda, žes pochopila, že jsem to nemyslela zle. . Těším se na další receptíky.
12. 8. 2010 10:52
Jani
12. 8. 2010 08:28
Moc hezké, i fotka. Pořád lepší nějaká, než žádná
12. 8. 2010 08:22
Jojo fotka nic moc, ale pokud clovek sam vyzkousi , ma svou fantazii, ani moji fotku potrebovat nebude
12. 8. 2010 07:49
Ja fotkám až takú dôležitosť neprikladám (možno preto, že sa mi v tejto oblasti vôbec nedarí), pokiaľ viem, je to tu hlavne o varení. Fotka-nefotka, teda mne sa nezdá škaredá - je krásne naaranžovaný múčnik a samotný recept sa mi veľmi páči.
12. 8. 2010 07:36
Klarak - jasně, kvalita fotky by mohla být lepší, ale máš to nádherně naaranžované a je vidět, že jsi si s tím dala práci, chtěla jsi se s námi rychle podělit a to se cení+
12. 8. 2010 07:30
Ahoj Majko, omlouvam se, nebudu zapírat, že fotky jsou nějakej unikát. Je pravda, nepovedly se. Venku tma jako v pytly, v kuchyni svití něco jako bludičky(v domě dělame novou eletriku. Omlouvam se, jestli to vyznelo nejak naštvaně. Vlastně máš pravdu, jsou to moje fotky, fotky, které prezentuji muj recept. Jo holt budu muset počkat vzdy na denni svetlo, a ne honem honem pridat recept jeste o pulnoci. Majko , diky zes mi sundala růžové bryle. mej se
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
Simčo, mas pravdu
Apro ostatni:pokud se rozhodnete pro tento recept, nekoukejte detailne na fotky,aby neodradily, nejsou zrovna nejlepsi, snad stihnu nekdy pridat lepsimej te se pekne
12. 8. 2010 06:30
Musím se Klarak,zastat Majky/nereg./nemyslela to zle,jak vidno z komentáře zákusek zná a chtěla, aby se lidičky nenechali odradit a vyzkoušeli.Škoda,že jsi nepochopila dobrý úmysl.
11. 8. 2010 23:52
Mně se ta fotka docela líbí... Možná trochu mlhavá, ale stejně je vidět, že zákusek je k zakousnutí.. Sladké nejím a tak ani moc nerealizuju, ale už podle receptu to vypadá, že dezert bude stát za to.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
Na tom se obě rozhádané strany nakonec shodly.
11. 8. 2010 23:20
Klarak, příště se ti vykašlu vychvalovat nějaký zákusek. Jak vidím = za dobrotu na žebrotu. Píšu, že je zákusek super + jsem upřesnila další důležité věci. O nepovedené fotce jsem napsala proto, aby se lidi nenechali zmást. Protože člověk jí i očima. A podle fotky tento zákusek by nikdo nemusel vyzkoušet. Proto jsem se o ní zmínila a doporučovala i přesto fantastický zákusek vyzkoušet. Já ti ještě vychvaluji do nebes zákusek a ty takhle. Jak se ti líbí. Příště nic!!!!
11. 8. 2010 22:43
Majko, nemusis stale dokola opakovat , ze se fotky nepovedly, no tak prostě se nepovedly. Vsechno se nekdy nevede, ani fotky. Az budu mit novy nebo nekdo prida svoje, budou tady fotky , ze kterych ten fantasticky zakusek kazdy pozna.
10. 8. 2010 21:36
Tento zákusek znám a je fantastický . Škoda, že se fotky moc nepovedly. Kdybych neznala tenhle zákusek, tak by ho podle fotky vůbec nepoznala. Lidičky, doporučuji tento recept vyzkoušet. Nenechte se zmást s nepovedenou fotkou. Zákusek je fakt super. Doporučuji půlené broskve klást řeznou stranou nahoru. Tam kde byla pecka, tak tou stranou nahoru. Je to důležité, protože na broskve nalijeme krém a ten se dostane do těch prohlubinek, kde byly pecky.
10. 8. 2010 17:08
Všem dekuji za pekné komentáře, určitě vyzkoušejte. Aťˇse daří
10. 8. 2010 16:02
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 8 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 9 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 11 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 14 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 17 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 17 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 4 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 8 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 8 hodinami
Mazanec pro Irenku
klara492 uvařila před 9 hodinami
Zapečené kuře s nádivkou
Lucamazi uvařila před 9 hodinami
Babiččiny blbouny
Witoraz uvařila před 9 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Irena26 uvařila před 10 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 uvařila před 10 hodinami
Tvarohové lívance
Jana.pirova@seznam.cz uvařil před 10 hodinami
Velikonoční beránek
Lusyl uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sirup z rýmovníku je účinný při nachlazení a rýmě, doporučuje se i jako prevence. Připravit ho můžeme zastudena nebo zatepla
Co nabídnete svým hostům při oslavě Silvestra k jídlu a pití? Nabízíme velký přehled možností
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: zákusek z bílků super zakusek zákusky z bílků zákusky na plech nové recepty super zákusky super zákusek na plech recepty na zákusky na plech zakusky na plech recept na super zákusek fantasticke zákusky zákusek zakusek s bilku zakusky fotky fantastický zákusek zákusek na plech zákusky na plech recepty zakusky nebesa zakusky s bilku jejaky zákusek recepty na zákusky a moučníky na plech
Suroviny: vejce, cukr krystal, mouka hrubá, kypřící prášek, mléko, cukr krystal, mouka hrubá, žloutek, broskve, bílek, cukr moučkový
Sezónní zákusek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/y9LP
18 názorů