Nutriční hodnoty (Dietní fazolková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 393 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,25 g |
| Tuky | 9,20 g |
| – nasycené | 3,53 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 2,48 g |
| –– polynenasycené | 3,01 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 68,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 201 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 114,73 g |
| – cukry | 38,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 100 g 100 g zázvoru | Zázvor sušený | 100 g |
| 100 g 100 g červené fazole v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g |
| 1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| tymián | Tymián sušený | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |