Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dietní fazolková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 393 kJ /
811 kcal
Bílkoviny34,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,25 g
Tuky9,20 g
– nasycené3,53 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené2,48 g
–– polynenasycené3,01 g
––– omega 30,41 g
Vláknina68,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 201 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy114,73 g
– cukry38,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g fazolkových lusků Fazolky čerstvé 200 g
150 g 150 g celeru Celer bulva čerstvá 150 g
100 g 100 g zázvoru Zázvor sušený 100 g
100 g 100 g červené fazole v nálevu Fazole červená ledvina sterilované 100 g
1 1 brambora Brambor zimní 50 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 paprika čerstvá Paprika červená čerstvá 150 g
tymián Tymián sušený
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.