Nutriční hodnoty (Dietní fazolková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 393 kJ / 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,25 g |
Tuky | 9,20 g |
– nasycené | 3,53 g |
– nenasycené | 5,49 g |
–– mononenasycené | 2,48 g |
–– polynenasycené | 3,01 g |
––– omega 3 | 0,41 g |
Vláknina | 68,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 201 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 114,73 g |
– cukry | 38,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g fazolkových lusků | Fazolky čerstvé | 200 g |
150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
100 g 100 g zázvoru | Zázvor sušený | 100 g |
100 g 100 g červené fazole v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g |
1 1 brambora | Brambor zimní | 50 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 paprika čerstvá | Paprika červená čerstvá | 150 g |
tymián | Tymián sušený | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |