Nutriční hodnoty (Listy červené řepy a là špenát s jáhlovo-batátovými dukátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 766 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,18 g |
| Tuky | 27,87 g |
| – nasycené | 11,58 g |
| – nenasycené | 11,57 g |
| –– mononenasycené | 8,01 g |
| –– polynenasycené | 3,55 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 17,20 g |
| Cholesterol | 298 mg |
| Sodík | 189 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 126,22 g |
| – cukry | 7,75 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g batátů | Batáty neloupané | 180 g |
| 100 g 100 g jahel | Jáhly | 100 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 10 lžic 10 lžic kukuřičné polohrubé mouky | Mouka kukuřičná polohrubá | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g listů červené řepy | Červená řepa listy čerstvé | 100 g |
| stroužek stroužek česneku | Česnek čerstvý | |
| 1 1 smetana na vaření | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| 1 lžička 1 lžička lahůdkového droždí | Droždí lahůdkové | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla | Ghí | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rýžové mouky | Mouka rýžová hladká | 15 g |