Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ocásková polévka

Z kořenové zeleniny, hovězí oháňky a vepřových ocásků můžeme v pomalém hrnci připravit výbornou, vydatnou polévku. Můžeme ji podávat jen tak, nebo s chlebovými kostičkami opečenými na sádle a dochucenými sójovou omáčkou.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 365 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 360 min

365 min (5 min příprava + 360 min tepelná úprava)

11. 10. 2023 13:06

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Nutriční hodnoty

Energie2 779 kJ / 664 kcal
Bílkoviny49,70 g
Tuky48,34 g
Vláknina5,05 g
Cholesterol 320 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy5,08 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Chlebajez Chlebajez

12. 10. 2023 13:34

Marie Svarcova:je to tak

Marie Svarcova Marie Svarcova

12. 10. 2023 07:19

:-)<3:yes::yes: polévku z oháňky dělávala babička, je výborná ale dnes sehnat oháňku je skoro zázrak :-K

Chlebajez Chlebajez

12. 10. 2023 06:53

Simona Skolakova: Pravda, byla to po dlouhé době náhoda u řezníka:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

11. 10. 2023 20:22

To je silný vývar:yes:jen sehnat tu oháňku<3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: oháňka hovězí, ocas vepřový, petržel, mrkev, celer, pepř celý, koření nové koření, libeček, koření polévkové, sůl, chléb, sádlo, sůl, omáčka sojová

TopRecepty.cz

Ocásková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/J680g