Nutriční hodnoty (Mleté maso v pórku a anglické slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 414 kJ / 1 533 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 62,71 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,71 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,00 g | 
| Tuky | 137,29 g | 
| – nasycené | 58,27 g | 
| – nenasycené | 72,70 g | 
| –– mononenasycené | 59,98 g | 
| –– polynenasycené | 12,72 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 1,10 g | 
| Cholesterol | 476 mg | 
| Sodík | 1,87 g | 
| Sůl | 4,56 g | 
| Sacharidy | 11,11 g | 
| – cukry | 2,71 g | 
| ––– laktóza | 2,21 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 30 dkg 30 dkg mletého masa (50:50) | Vepřový ořez | 300 g | 
| 1 1 větší vařený strouhaný brambor | Brambor zimní | 50 g | 
| 1/2 šálku 1/2 šálku smažené sušené cibulky (už zas mají v Ikee 1kg/79k) | Cibule smažená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř (případně koření dle vaší chuti) | Pepř černý | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g | 
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml | 
| pár dlouhých listů listů z porku | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g | 
 
	