Nutriční hodnoty (Báječný jablečný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 17 828 kJ / 4 261 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 79,01 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,01 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 79,00 g | 
| Tuky | 11,79 g | 
| – nasycené | 3,16 g | 
| – nenasycené | 5,56 g | 
| –– mononenasycené | 1,14 g | 
| –– polynenasycené | 4,42 g | 
| ––– omega 3 | 0,27 g | 
| Vláknina | 48,50 g | 
| Cholesterol | 3 mg | 
| Sodík | 48 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 935,51 g | 
| – cukry | 396,34 g | 
| ––– laktóza | 0,01 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g | 
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| 2 2 kypřicí prášky do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 máslo (250 g) | Máslo kravské | 1 g | 
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g | 
| 2 balíčky 2 balíčky skořicového cukru | Cukr skořicový | 40 g |