Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brokolicovo-dýňový koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 618 kJ /
1 104 kcal
Bílkoviny71,60 g
– z toho živočišné bílkoviny43,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,27 g
Tuky62,49 g
– nasycené40,77 g
– nenasycené20,70 g
–– mononenasycené17,56 g
–– polynenasycené3,14 g
––– omega 30,53 g
Vláknina36,84 g
Cholesterol 213 mg
Sodík 4,07 g
Sůl10,00 g
Sacharidy50,88 g
– cukry17,60 g
––– laktóza2,87 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listové těsto Listové těsto
1/2 1/2 střední dýně Hokkaido (průměr cca 15 cm) Dýně Hokkaidó čerstvá
500 g 500 g brokolice čerstvé (nebo 1 sáček mražené) Brokolice čerstvá 500 g
plátek plátek másla Máslo kravské
lžíce lžíce oleje Olej řepkový
1 palička 1 palička česneku Česnek čerstvý 80 g
20 dkg 20 dkg sýra Nivy či jiného "modrého" sýru Niva 50% t. v s. 200 g
1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu nebo větvička čerstvého Rozmarýn sušený 5 g
možno i 1 1 červená cibule (není nutné) Cibule červená čerstvá 69 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.