Nutriční hodnoty (Fazolový salát s uzeným kolenem a paprikášem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 065 kJ / 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 42,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 62,50 g |
| – nasycené | 17,50 g |
| – nenasycené | 45,00 g |
| –– mononenasycené | 32,50 g |
| –– polynenasycené | 12,50 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 375 mg |
| Sodík | 50 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 plechovka 1 plechovka fazolí v tomatě | Fazole v tomatové omáčce | |
| kousek kousek paprikáše | Suchý salám | |
| 20-30 dkg 20-30 dkg uzeného kolena | Vepřové koleno bez kosti uzené | 250 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| kousek kousek salátové okurky | Okurka salátová čerstvá |