Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolovo-sójové karbanátky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 652 kJ /
395 kcal
Bílkoviny28,39 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,39 g
Tuky6,93 g
– nasycené1,12 g
– nenasycené5,65 g
–– mononenasycené4,09 g
–– polynenasycené1,57 g
––– omega 30,41 g
Vláknina39,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy35,21 g
– cukry3,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g sterilovaných červených fazolí Fazole červená ledvina sterilované 100 g
25 g 25 g sójového masa Sójové maso 25 g
1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele Petržel kořenová čerstvá 15 g
1 lžička 1 lžička olivového oleje Olej olivový 5 ml
Sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.