Nutriční hodnoty (Fazolovo-sójové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 652 kJ / 395 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,39 g |
| Tuky | 6,93 g |
| – nasycené | 1,12 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 4,09 g |
| –– polynenasycené | 1,57 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 39,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 8 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 35,21 g |
| – cukry | 3,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g sterilovaných červených fazolí | Fazole červená ledvina sterilované | 100 g |
| 25 g 25 g sójového masa | Sójové maso | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekané petržele | Petržel kořenová čerstvá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička olivového oleje | Olej olivový | 5 ml |
| Sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |