Nutriční hodnoty (Bleskový jarní salátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 527 kJ / 365 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,66 g |
Tuky | 20,21 g |
– nasycené | 3,02 g |
– nenasycené | 14,41 g |
–– mononenasycené | 10,04 g |
–– polynenasycené | 4,37 g |
––– omega 3 | 0,93 g |
Vláknina | 24,15 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 575 mg |
Sůl | 1,21 g |
Sacharidy | 16,60 g |
– cukry | 8,82 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 vejce (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 70 g |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
70 g 70 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 70 g |
3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce nasekaných bylinek (řeřicha, petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
sůl | Sůl mořská |