Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bleskový jarní salátek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 527 kJ /
365 kcal
Bílkoviny17,34 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,66 g
Tuky20,21 g
– nasycené3,02 g
– nenasycené14,41 g
–– mononenasycené10,04 g
–– polynenasycené4,37 g
––– omega 30,93 g
Vláknina24,15 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 575 mg
Sůl1,21 g
Sacharidy16,60 g
– cukry8,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vejce (uvařené natvrdo) Vejce slepičí 70 g
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
70 g 70 g salátové okurky Okurka salátová čerstvá 70 g
3 3 ředkvičky Ředkvička čerstvá
1 lžíce 1 lžíce nasekaných bylinek (řeřicha, petrželka, pažitka) Petržel nať čerstvá 15 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
trochu trochu citronové šťávy Šťáva z citrónu
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.