Nutriční hodnoty (Bleskový jarní salátek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 527 kJ / 365 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,66 g |
| Tuky | 20,21 g |
| – nasycené | 3,02 g |
| – nenasycené | 14,41 g |
| –– mononenasycené | 10,04 g |
| –– polynenasycené | 4,37 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 24,15 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 575 mg |
| Sůl | 1,21 g |
| Sacharidy | 16,60 g |
| – cukry | 8,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce (uvařené natvrdo) | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 70 g 70 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 70 g |
| 3 3 ředkvičky | Ředkvička čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce nasekaných bylinek (řeřicha, petrželka, pažitka) | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| trochu trochu citronové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská |