Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polenta na hlávkovém salátu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 193 kJ /
2 197 kcal
Bílkoviny75,60 g
– z toho živočišné bílkoviny52,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,60 g
Tuky122,40 g
– nasycené28,07 g
– nenasycené86,57 g
–– mononenasycené51,68 g
–– polynenasycené34,89 g
––– omega 33,92 g
Vláknina22,30 g
Cholesterol 197 mg
Sodík 1,90 g
Sůl4,40 g
Sacharidy188,36 g
– cukry28,99 g
––– laktóza2,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
170 g 170 g kukuričné krupice Krupice kukuřičná hrubá 170 g
½ l vývaru Vývar hovězí
80 g 80 g žultého sýra typu Blaťácke zlato Gouda 45% t. v s. 80 g
muškátový oříšek Muškátový oříšek
pepř Pepř černý
50 g 50 g hrubě mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 50 g
olej Olej řepkový
1 1 salát
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
1 1 lžíice cukru Cukr bílý
šťáva z 2 2 citrónů Citrón čerstvý 180 g
1 lžíce 1 lžíce sekané bazalky Bazalka čerstvá 15 g
8 plátků 8 plátků šunky Šunka vepřová vařená 160 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.