Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Svařené víno se zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 796 kJ /
1 863 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,60 g
– nenasycené1,88 g
–– mononenasycené0,83 g
–– polynenasycené1,05 g
––– omega 30,23 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 105 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy227,81 g
– cukry179,41 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 láhve 2 láhve červeného vína Víno červené suché 1400 ml
750 ml 750 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 750 ml
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice Skořice ceylonská mletá 15 g
2 2 celé skořice Skořice ceylonská
2/3 lžíce 2/3 lžíce mletého muškátového oříšku Muškátový oříšek
8 cm 8 cm čerstvého zázvoru Zázvor čerstvý
3 lžíce 3 lžíce golden sirupu (nebo agáve) Sirup citronový 45 ml
3-6 lžic 3-6 lžic bílého cukru (nebo hnědého) Cukr bílý 112.5 g
2 2 klementinky (nebo mandarinky) Mandarinka čerstvá
šťáva z poloviny menšího citronu Citrón čerstvý
16-20 16-20 hřebíčků Hřebíček
40 ml 40 ml brandy (nebo koňaku) Brandy 40 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.