Nutriční hodnoty (Svařené víno se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 796 kJ / 1 863 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,88 g |
| –– mononenasycené | 0,83 g |
| –– polynenasycené | 1,05 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 105 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 227,81 g |
| – cukry | 179,41 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 l 1,5 l červeného vína | Víno červené suché | 1500 ml |
| 750 ml 750 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 750 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 2/3 lžíce 2/3 lžíce mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| 8 cm 8 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce Golden sirupu (nebo sirupu z agáve či melasy) | Sirup citronový | 45 ml |
| 4-6 lžic 4-6 lžic cukru krystal (nebo třtinového) | Cukr bílý | 75 g |
| 2 2 klementinky (nebo mandarinky) | Mandarinka čerstvá | |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 16-20 16-20 hřebíčků | Hřebíček | |
| 40 ml 40 ml brandy (nebo koňaku) | Brandy | 40 ml |
| kolečka kolečka citrusů | ||
| svitky svitky skořice | Skořice ceylonská |