Nutriční hodnoty (Svařené víno se zázvorem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 7 796 kJ / 1 863 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,60 g |
– nenasycené | 1,88 g |
–– mononenasycené | 0,83 g |
–– polynenasycené | 1,05 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 7,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 105 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 227,81 g |
– cukry | 179,41 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 láhve 2 láhve červeného vína | Víno červené suché | 1400 ml |
750 ml 750 ml čerstvě vymačkané pomerančové šťávy | Šťáva z pomeranče | 750 ml |
1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
2 2 celé skořice | Skořice ceylonská | |
2/3 lžíce 2/3 lžíce mletého muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
8 cm 8 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce golden sirupu (nebo agáve) | Sirup citronový | 45 ml |
3-6 lžic 3-6 lžic bílého cukru (nebo hnědého) | Cukr bílý | 112.5 g |
2 2 klementinky (nebo mandarinky) | Mandarinka čerstvá | |
šťáva z poloviny menšího citronu | Citrón čerstvý | |
16-20 16-20 hřebíčků | Hřebíček | |
40 ml 40 ml brandy (nebo koňaku) | Brandy | 40 ml |