Nutriční hodnoty (Krémová batátová polévka se sýrem feta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 802 kJ / 192 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 10,82 g |
| – nasycené | 1,86 g |
| – nenasycené | 10,38 g |
| –– mononenasycené | 8,02 g |
| –– polynenasycené | 2,36 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 7,71 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 102 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 18,90 g |
| – cukry | 8,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký sladký brambor | Topinambur čerstvý | |
| 2 2 větší mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| kousek kousek zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 červenou cibuli | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| kousek kousek sýru feta | Sýr feta | |
| 1 litr 1 litr zeleninového vývaru | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| 1 lžíci 1 lžíci olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |