Nutriční hodnoty (Kančí guláš na víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 8 031 kJ / 1 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 164,85 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 158,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,65 g |
| Tuky | 96,74 g |
| – nasycené | 44,36 g |
| – nenasycené | 50,22 g |
| –– mononenasycené | 40,24 g |
| –– polynenasycené | 9,98 g |
| ––– omega 3 | 0,59 g |
| Vláknina | 21,32 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 1,95 g |
| Sůl | 4,77 g |
| Sacharidy | 45,70 g |
| – cukry | 20,81 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g kančí kýty | Kanec kýta | 700 g |
| 4 4 střední cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 lžíce 2 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 1 lžička 1 lžička feferonkové pasty | Pasta papriková | |
| 4 4 nakládané feferonky | Chilli paprička sterilovaná | |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar | Vývar masový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| nové koření | Nové koření | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| tymián | Tymián sušený |